Wij gaan weer open op 18 mei aanstaande.
Abonnementen nu in de voorverkoop!

Wij gaan 18 mei dit jaar weer open, meld je aan op onze nieuwsbrief via de contactpagina!

Zwemlessen A, B en C 

Haal je zwemdiploma bij Splash! Tijdens het zwemseizoen geven vakkundige badjuffen en -meesters twee- tot driemaal per week les. Met een beetje inzet van de kinderen, gestimuleerd door ouders/opvoeders, blijken de meesten in één zomer hun Nationaal Zwemdiploma te kunnen halen.

Om deel te nemen aan de zwemlessen moet het kind minimaal vijf jaar oud zijn. Naast de leskosten van €325,- voor seizoen 2024, is een geldig zwemabonnement verplicht.

Meer info bij de kassa van het zwembad of via de e-mail.

Ochtendzwemmen 

Hou je van baantjes zwemmen? Elke maandag-, woensdag- en vrijdagmorgen kun je van 7.00-10.00 uur in je eigen tempo en ongestoord zwemmen. In de praktijk zijn er veel zwemmers die afspreken met een zwemmaatje en al kletsend samen baantjes trekken. Zo gaan sportiviteit en gezelligheid hand in hand.  

Ochtendzwemmen is vrij toegankelijk voor abonnementhouders. Ook als je maar af en toe wilt aanhaken, ben je welkom. In dat geval kost het €2,50 per keer. De kiosk is tijdens het ochtendzwemmen gesloten.

Baantje
IMG_9460_kleiner

Zwemfeestje

Wat is er leuker dan je kinderfeestje in het zwembad te houden? Daarom hebben we bij Splash een aantal all-in kinderarrangementen samengesteld. Je geeft al een zwemfeestje vanaf €7,50 per kind, inclusief entree! Bekijk en bestel hier onze arrangementen >

Het hele zwembad voor jou (en je gasten) alleen? Dat kan buiten de reguliere openingstijden en kost €249,- per dagdeel (excl. toezicht). Vragen of andere ideeën voor een feestje? Neem vrijblijvend contact met ons op via: info@zwembaddeglind.nl. We denken graag mee!

Eten en drinken

In ons zwembad mag je je eigen consumpties nuttigen. Maar soms heb je ook gewoon zin in een patatje, frikandel, ijsje of blikje drinken. Daarvoor hebben we onze kiosken. Een bij de entree, die tijdens zwemuren geopend is. Hier kan je terecht voor een  ijsje. De andere kiosk heeft een terras en ligt dichtbij de zonneweide. Hier beschikken we over een professionele horecakeuken voor het bakken van frietjes, frikandellen, kroketten, kaassoufflés en (vegetarische) hamburgers. Ook voor broodjes en diverse blikjes drinken kan je bij deze kiosk terecht. We hanteren betaalbare prijzen om het voor iedereen toegankelijk te houden. Onze prijslijst vind je hier >

Als de kiosk gesloten is kan je voor snoep, drinken, koek en chips terecht bij de snoepautomaat (staat aan de rechterkant bij binnenkomst).

De kiosk met o.a. warme snacks wordt gerund door vrijwilligers.
Lijkt jou het leuk om als vrijwilliger aan de slag te gaan stuur dan een mail naar pr@zwembaddeglind.nl

Voor openingstijden van de kiosk klik hier (afhankelijk van de weersomstandigheden) >

Droppie_patat