Zwemseizoen 2020 zit er weer op! We verwelkomen je graag weer vanaf half mei 2021.

Zwemlessen A, B en C 

Haal je zwemdiploma bij Splash! Tijdens het zwemseizoen geven vakkundige badjuffen en -meesters tweemaal per week les. Omdat het zwembad dit jaar korter open is, hebben we te weinig tijd voor diploma A. Ter vervanging bieden we survivalzwemlessen aan. We oefenen twee keer 30 minuten per week (maandag en woensdag). Met een beetje inzet van de kinderen, gestimuleerd door ouders/opvoeders, blijken de meesten in één zomer hun Nationaal Zwemdiploma te kunnen halen.

Om deel te nemen aan de zwemlessen moet het kind minimaal vijf jaar oud zijn. Naast de leskosten van €187,50 voor seizoen 2020, is een geldig zwemabonnement verplicht.

Meer info bij de kassa van het zwembad of via mail.
Wil jij je direct inschrijven? Dat kan hier >

Ochtendzwemmen 

Hou je van baantjes zwemmen? Elke maandag-, woensdag- en vrijdagmorgen kun je van 7.00-10.00 uur in je eigen tempo en ongestoord zwemmen. In de praktijk zijn er veel zwemmers die afspreken met een zwemmaatje en al kletsend samen baantjes trekken. Zo gaan sportiviteit en gezelligheid hand in hand.  

Ochtendzwemmen is vrij toegankelijk voor abonnementhouders. Ook als je maar af en toe wilt aanhaken, ben je welkom. In dat geval kost het €2,- per keer. De kiosk is tijdens het ochtendzwemmen gesloten.

Baantje

Aquafit

Op maandag- en woensdagochtend tussen 8.25-9.00 uur verzorgen wij aquafitlessen. Deze activiteit kan het best omschreven worden als een combinatie van aqua-aerobics en aquajoggen. Door de gewichtloosheid in het water is aquafit een effectief middel om het lichaam te trainen en soepel te houden. Tijdens de lessen sta je in ca. 1,4m hoog water. Je hoeft dus geen goede zwemmer te zijn om aan de training mee te kunnen doen. Aquafit is vrij toegankelijk voor abonnementhouders of €3,- per keer. 

Zwemfeestje

Wat is er nu leuker dan je (kinder)feestje in het zwembad te houden? Voor feestjes hanteren we een speciaal entreetarief van €6,50, inclusief een glaasje aanmaaklimonade en chips of een waterijsje. Uiteraard ben je als ouder/opvoeder zelf verantwoordelijk voor je gasten.

Het hele zwembad voor jou (en je gasten) alleen? Dat kan buiten de reguliere openingstijden. Vragen of andere ideeën voor een feestje? Neem vrijblijvend contact met ons op via: info@zwembaddeglind.nl. We denken graag met je mee!