LET OP! 2e Pinksterdag, 20 mei, zijn wij gesloten wegens personeelsgebrek. Onze excuses voor het ongemak!

Wij zijn weer open! Zie onze openingstijden en activiteitenkalender!

Zwemmen, spelen en eten 

Splash is een kleinschalig en duurzaam verwarmd openluchtzwembad in De Glind. Dankzij de verscheidenheid in baden, een ruime en groene zonneweide met schaduwplekken, speeltoestellen en kiosk, is Splash de ideale plek om op adem te komen, te zwemmen en te spelen.

Het zwembad ademt de kenmerkende gemoedelijkheid van De Glind en omgeving.. Jong en oud voelt zich er welkom. Kleine kinderen kunnen heerlijk spelen in het peuterbad of in het grote bad, met oplopend niveau. Voor iedereen met een zwemdiploma is een diep gedeelte gereserveerd, met duikplank en 3 meter diep duikgat. 

Ligweide en kiosk

Wil je even uitrusten of lekker zonnen? Dan is de ruime zonneweide bij uitstek geschikt. Rol je kleedje maar uit! Kleine versnaperingen en frituur koop je voordelig bij de kiosk, maar het is ook toegestaan eigen consumpties te nuttigen. Liever actief? Kom dan in de benen voor een potje voetbal of volleybal op het speelveld of vermaak je in de speeltuin. Ook voor vertier in het zwembad heeft Splash attributen beschikbaar. Tegen een kleine vergoeding huur je een duikbril. Het speel-/drijfmateriaal kun je gratis gebruiken.

Onze baden

Recreatie- en doelgroepenbad

Ons gezellige recreatiebad, met onder meer een oplopend niveau heeft een gemiddelde watertemperatuur van 23 graden. De ene kant van het zwembad is voor sport en spel. Leef je uit met de drijvende materialen of glij voorzichtig van de glijbaan. De andere hoek is meer geschikt voor banenzwemmen. Hier is ook een duikplank en een 3 meter diep duikgat.

Peuterbad

Voor de allerkleinsten hebben wij een apart peuter-/kleutergedeelte met een paddenstoelenhuisje en glijbaantje.

Wat je nog meer wilt weten

  • We hebben een gratis parkeergelegenheid tegenover ons zwembad.
  • Wij beschikken over twee kiosken. Een met terras en professionele horecakeuken voor frituur, broodjes en drinken. En een bij de entree voor snoepjes, chips, drinken en ijs. Deze laatste is altijd open.
  • Je mag bij ons ook eigen consumpties nuttigen.
  • Je kunt je kleding eventueel opbergen in een kledinglocker (borg €2).

Duurzaam en sociaal 

Splash is een verwarmd buitenbad. Het water wordt zoveel mogelijk duurzaam opgewarmd en verschoond met een moderne technologie van een zonnewarmtesysteem en zonnepanelen. Daarmee is zwembad Splash redelijk uniek in Nederland.  

Het badpersoneel van Splash is vakbekwaam, prettig in de omgang en heeft oog voor iedereen. Daarbij kan het zwembad rekenen op een grote betrokkenheid vanuit het dorp. Dankzij de vele vrijwilligers (met VOG) kan het zwembad open blijven. Wil je ook jouw steentje bijdragen in schoonmaak, technisch onderhoud, toezicht of verkoop? Neem dan contact op via: info@zwembaddeglind.nl

Bezoekers aan het woord

"Fijn zwembad, goede sfeer, kleinschalig, makkelijk bereikbaar."​
“Enorm fijn, klein zwembad. Het personeel kent de ‘vaste’ gasten. Ook een perfecte plek voor de kwetsbare doelgroep vanwege het overzichtelijke bad.”
"Het is een gezellig zwembad, overzichtelijk voor ouders met jonge kinderen."​
"Heerlijk zwembad, mooie ligweide, gezellige sfeer."​

Vriend(in) worden 

Iedereen heeft graag vrienden! Maar ons kleine openluchtbad in De Glind kan zelfs niet zonder. De seizoensgebonden openstelling, de Corona-crisis van de afgelopen twee jaar en steeds veranderende wet- en regelgeving maken ons voortbestaan onzeker. Met de Stichting Vrienden van zwembad Splash zorgen we dat het zwembad financieel wordt ondersteund. Zowel zwemliefhebbers, dorpsgenoten, particulieren, bedrijven als instanties kunnen Vriend(in) worden van ons zwembad. Met een eenmalige bijdrage, sponsoring of reclame-uiting langs het zwembad. Help je mee?