Wij zijn gesloten! Ons zwemseizoen start weer in mei 2022. Tot dan!

Veelgestelde vragen 

Wij maken het makkelijk voor je! Kijk of je vraag hieronder beantwoord wordt. Zo niet, neem dan gerust contact op.
We helpen je graag!

I.v.m. de huidige Covid-19 maatregelen zijn wij overheidshalve verplicht iedereen te registreren die ons zwembad bezoekt. Abonnementhouders hoeven daar niets extra’s voor te doen. De zwembadkaart registreert je bezoek. Heb je geen abonnement en wil je toch komen zwemmen, dan is registreren verplicht. Hiervoor kan je op de website een QR-code genereren waarin jouw gegevens worden opgenomen:
zwembaddeglind.nl/covid-registratie

Je hoeft deze code slechts één keer aan te maken, waarna je deze tijdens ieder bezoek aan ons zwembad – en direct na ontvangst per e-mail – kunt gebruiken. Dat bespaart een hoop gedoe en werkt ook nog eens vele malen sneller bij het inchecken!

Jouw gegevens worden alleen opgeslagen als wij deze scannen bij de kassa. Deze data worden maximaal 2 weken (verplicht) bewaard, waarna ze automatisch worden verwijderd. Jouw code blijft echter ook na deze termijn werken, het is niets meer dan een afbeelding waarin jouw gegevens gedigitaliseerd zijn.

Kinderen t/m 3 jaar zwemmen gratis. Vanaf 4 jaar geldt voor iedereen dezelfde entreeprijs.

Je kan gratis parkeren tegenover het zwembad, aan de overkant van de weg. De ingang bij het zwembad moet vanuit veiligheidsoverwegingen altijd vrij blijven. 
Parkeren is gratis.

Bij ons kan zowel contant als via pin betaald worden. 

Je kunt bij ons geen duikbrillen of zwembandjes kopen. Je kunt wel voor een borg van €1,- een duikbril lenen. Voor je het zwembad verlaat, lever je hem weer bij ons in en krijg je je €1,- weer terug.

Uiteraard zijn opblaasdieren van harte welkom! Overleg voor gebruik in het zwembad even met het badpersoneel. Bij extreme drukte kan het zijn dat dit niet wordt toegestaan in verband met de veiligheid.

Dat is geen probleem, je kunt met de kinderwagen naar binnen.

Je kunt in onze kiosk lekker gekoeld drinken kopen, snoepje of een kopje verse koffie drinken, maar het is geen probleem als je ook je eigen pakje drinken of thermoskan mee wil nemen.

Je mag foto’s maken van je eigen kinderen. Wil je foto’s maken van anderen, dan moet hiervoor toestemming gevraagd worden.

Zwembadregels

Om het voor iedereen gezellig én veilig te houden, hebben we ook in ons zwembad enkele regels:

 • Veiligheid staat voorop: laat kinderen niet zonder toezicht in of bij het water, ook niet bij het peuterbad.
 • Zonder zwemdiploma zijn zwembandjes verplicht.
 • Kinderen zonder zwemdiploma mogen niet in het diepe gedeelte (achter de zwarte lijn).
 • Het dragen van zwemkleding is verplicht.
 • Je mag het water niet in zonder eerst te douchen.
 • Aanwijzingen van het badpersoneel moeten
  worden opgevolgd.
 • Duiken mag alleen bij het duikgat in het diepe gedeelte van het zwembad.
 • Roken, alcohol en drugs zijn niet toegestaan op het zwembadterrein.
 • Verblijf op het zwembadterrein, gebruik van de zwembaden en eventueel speel-/lesmateriaal is
  voor eigen risico. Stichting Zwembad De Glind aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor verlies, diefstal of beschadiging van eigendommen.
 • Betreden van het zwembadterrein mag alleen met een geldig toegangsbewijs en tijdens de openingstijden van het zwembad.
 • Bij slecht weer kan het zwembad gesloten worden, op last van het personeel.
 • We houden rekening met elkaar; geen grof taalgebruik of harde muziek.
 • We houden het zwembad schoon, afval doen we in de daarvoor bestemde bakken.

AVG en Algemene voorwaarden

Ook wij voldoen aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming. De informatie die je verstrekt, wordt dan ook alleen gebruikt om contact met je op te nemen. In het geval van een abonnement of zwemlessen hanteren wij deze AVG-regels >

Verblijf op het zwembadterrein, gebruik van de zwembaden en eventueel speel-/lesmateriaal is voor eigen risico. Splash is niet aansprakelijk voor verlies, diefstal of beschadiging van eigendommen. Bekijk hier onze Algemene voorwaarden >